Category:  Specials

Door Tom, April 14, 2012 0 Nieuws, Specials

Het is misschien wel de meest bekende game van allemaal: Super Mario Bros. Toen de NES van Nintendo uitkwam, was deze game direct een grote hit. De eenvoudige bediening samen met het slimme level design maakte dit tot een klassieker… Lees meer»

Door Tom, April 12, 2012 0 Previews, Specials

Inmiddels heeft de Nederlandse ontwikkelaar Orange Pixel al flink wat materiaal laten zien van hun nieuwste titel genaamd Chrono and Cash. Met games als Meganoid en Stardash heeft men een reputatie hoog te houden op het gebied van retro-games, iets… Lees meer»

Door Tom, April 11, 2012 1 Interviews, Specials

Wanneer je als Nederlandse ontwikkelaar een game in de Play Store hebt staan die flink wat downloads scoort en veel positieve reacties ontvangt dan doe je iets goed. Tijd dus om Jeffrey van Code-Monkey aan de tand te voelen over… Lees meer»

Door Tom, April 4, 2012 0 Nieuws, Specials

Wanneer je de Play Store opent zie je direct een aantal applicaties en games die door Google uitgelicht worden. Vaak zijn dit de wat betere games en applicaties die hun plaatsje in de schijnwerpers verdienen. Normaal gezien levert dit heel… Lees meer»

Door Tom, January 26, 2012 0 Previews, Specials

Uitgever Polarbit heeft ons een preview opgestuurd van hun aankomende racegame Reckless Racing 2. Over het origineel waren we al zeer te spreken en de ontwikkelaar beloofde ons dat het vervolg nóg beter zou zijn. De eerste speelsessies hebben onze… Lees meer»

Door Tom, January 6, 2012 0 Opinie, Specials
Door Tom, December 30, 2011 0 Nieuws, Specials

et afgelopen jaar was een veelbewogen periode voor Android. In steeds meer landen is Google’s mobiele OS de marktleider en het aantal apps in de Android Market groeit elke dag flink. Met de release van Android 4.0 (Ice Cream Sandwich)… Lees meer»

Door Tom, December 24, 2011 0 Nieuws, Specials

In 2011 zijn er veel games uitgebracht voor Android. Het aanbod groeit iedere dag en als we de voortekenen voor 2012 mogen geloven zit er nog heel wat moois aan te komen. Zo tegen de eind van het jaar is… Lees meer»

Door Tom, October 28, 2011 0 Specials

Aanstaande maandag is het 31 oktober, de dag waarop vooral in Amerika Halloween gevierd wordt. Voor ontwikkelaars van games is dit een goede gelegenheid om hun games in een wat enger jasje te gooien. We hebben er een aantal voor… Lees meer»

Door Tom, October 14, 2011 0 Specials

Genoeg van het wegschieten van vogels? Kan de snellere tijd in Asphalt 6 je even niks meer schelen? Ga je voor de 45212032342ste keer dood in Stardash? Dan hebben we hier een aantal games die je gedachtes even zullen verzetten…. Lees meer»

Door Tom, October 2, 2011 0 Specials, Website

Omdat we een Nederlandse website zijn kijken we altijd met wat meer interesse naar games die hun origine in Nederland hebben. Om een beetje inzicht te geven in wat er allemaal op de Market wordt gereleased vanuit ons kleine landje… Lees meer»

Door Tom, September 28, 2011 0 Specials, Website

Iedereen die al een wat langere tijd games op zijn smartphone of tablet speelt zal de vraag wel eens gehoord hebben: “Wat zijn nu eigenlijk dé games die ik moet hebben?”. Nou, daar gaan we je bij helpen. De Must-Have… Lees meer»

Door Tom, September 25, 2011 0 How-To, Specials

How-To artikelen gaan in op veelgestelde vragen die we ontvangen. Hoewel eenvoudig en logisch voor de een, kan iemand anders juist weer veel problemen ervaren. We hopen met de How-To’s wat meer inzicht te brengen. Heb jij een How-To vraag?… Lees meer»

Door Tom, September 23, 2011 0 How-To, Specials

How-To artikelen gaan in op veelgestelde vragen die we ontvangen. Hoewel eenvoudig en logisch voor de een, kan iemand anders juist weer veel problemen ervaren. We hopen met de How-To’s wat meer inzicht te brengen. Heb jij een How-To vraag?… Lees meer»

Door Tom, May 2, 2011 0 Specials

Steeds meer games die je tegenkomt in de market ondersteunen OpenFeint. Wij gingen op onderzoek uit om te zien wat het nu eigenlijk is en wat we er in de toekomst van kunnen verwachten. “OpenFeint, the coolest thing since sliced… Lees meer»

Door Tom, May 1, 2011 3 Interviews, Specials

Firedroid is de Nederlandse ontwikkelaar van Barrr, een zeer goed gewaardeerde game die inmiddels al meer dan 200.000 keer gedownload is. De twee breinen achter het succes van Barr zijn Mariecke Kouwenberg en Roy van der Veen. Wij spraken met… Lees meer»

Door Tom, May 1, 2011 0 Interviews, Specials

Orange Pixel is een Nederlandse ontwikkelaar die zich voornamelijk richt op het Android platform. Aangezien wij een Nederlandse website zijn die zich ook richt op Android leek het ons gepast om Orange Pixel te benaderen voor een interview. Je kent… Lees meer»