Category:  Nieuws

Door Tom, July 4, 2012 4 Nieuws

Madfinger Games had een tijdje terug hun nieuwste game Dead Trigger al aangekondigd, en inmiddels is deze te downloaden in de Play Store. In Dead Trigger moet je hordes aan zombies omleggen, die ontstaan zijn nadat een mysterieus virus miljoenen… Lees meer»

Door Tom, July 3, 2012 0 Nieuws

Uitgever Chillingo heeft er een handje van om games enkele maanden na de iOS-release pas op Android uit te brengen. Draw Race 2 is daar geen uitzondering op. Echter doet dit niks af aan de kwaliteit van deze originele racegame,… Lees meer»

Door Tom, May 22, 2012 0 Nieuws

Na eerder al verschenen te zijn als Indie Game op Xbox Live, is de puzzelgame van Nederlandse bodem Them Blockz vandaag verschenen voor Android. Met deze release is de besturing en het aantal levels aangepakt, waardoor in totaal nu meer… Lees meer»

Door Tom, May 11, 2012 0 Nieuws

Eind april werd bekend dat Mini Motor Racing met een aantal nieuwe functie richting Android kwam, en gisteren was het dan ook zo ver. Met de release brengt ontwikkelaar The Binary Mill een racegame met een benadering zoals we die… Lees meer»

Door Tom, May 10, 2012 2 Nieuws

Een paar weken terug konden we al melden dat ontwikkelaar Noodlecake een grote actie zou starten om diverse games naar Android te brengen. Vandaag is de eerste game ook daadwerkelijk uitgebracht, namelijk Lunar Racer. In deze 2D racegame spelen de… Lees meer»

Door Tom, May 1, 2012 0 Nieuws

Nadat een aantal weken geleden Swords & Soldiers verscheen in de tweede Humble Bundle voor Android, leek het een kwestie van tijd voor dat deze titel in de Play Store zou verschijnen. Iets wat nu dan ook gebeurd is, dankzij… Lees meer»

Door Tom, May 1, 2012 0 Nieuws

Ontwikkelaar Paw Print Games, welke je kent van het door Gamevil uitgegeven Kami Retro, heeft hun laatste game stilletjes in de Play Store uitgebracht. In het nieuwe Wacky Rapids moet je met verschillende dieren zo snel mogelijk van een rivier… Lees meer»

Door Tom, April 30, 2012 0 Nieuws

Nadat Gameloft vorige week N.O.V.A. 3 aankondigde heeft men vandaag de eerste gameplaybeelden vrijgegeven. Hierin zien we dat het verhaal ons terug naar Aarde brengt, aangezien we in San Francisco zijn beland om de buitenaardse vijanden te verslaan. De graphics… Lees meer»

Door Tom, April 27, 2012 0 Nieuws

Toen we in januari al berichtte dat Mos Speedrun uitgebracht was voor Android, verschenen al snel de eerste berichten dat deze game niet lekker draaide op veel smartphones zoals de Galaxy S2. Met de introductie van Android 4.0 (ICS) lijken… Lees meer»

Door Tom, April 26, 2012 0 Nieuws

Cut The Rope is één van die games die regelmatig updates krijgt. Elke update bestaat uit een nieuwe doos, die weer een nieuwe thema introduceert. Alle puzzels in deze box zijn dan gerelateerd aan dit thema. Zo ook voor de… Lees meer»

Door Tom, April 26, 2012 0 Nieuws

Endless runners zijn er in alle soorten en maten en Com2Us vond het hoog tijd om een eigen interpretatie van het genre uit te brengen. Oven Break laat je vluchten voor een oven, waar jij als kerstkoekje normaal gezien in… Lees meer»

Door Tom, April 26, 2012 1 Nieuws

Altijd al op school gezeten met het idee dat je het zelf beter kon? Dan is Kairosoft’s nieuwste game iets voor jou. In het vandaag verschenen Pocket Academy is het namelijk zaak om een zo goed lopende school op te… Lees meer»

Door Tom, April 25, 2012 0 Nieuws

Het was ergens in november dat er eerst melding werd gemaakt van het nieuwste deel in de Inotia-serie. Op Koreaanse beurzen werd de game namelijk voorgesteld aan het publiek aldaar. Het heeft even mogen duren, maar het lijkt er op… Lees meer»

Door Tom, April 25, 2012 0 Nieuws

Onze vrienden van DroidGamers.com hadden de mogelijkheid om een preview-versie van Mini Motor Racing uit te proberen. Deze racegame, die maanden terug voor iOS uitkwam, gaat de overstap maken naar Android. Ontwikkelaar Binary Mill maakt er overigens geen eenvoudige poort… Lees meer»

Door Tom, April 25, 2012 0 Nieuws

Road Warrior is een racegame met een nadruk op actie, iets wat terug te zien is in de verschillende wapens die op je auto geïnstalleerd zijn. Vandaag is er een grote update verschenen waarbij online multiplayer beschikbaar is gekomen. Hierdoor… Lees meer»

Door Tom, April 25, 2012 0 Nieuws

Het updaten van Angry Birds Space is begonnnen. Vandaag is de eerste nieuwe maan verschenen die nieuwe levels met zich meebrengt. In deze tien nieuwe levels is het grootste verschil dat de varkens nu zelf ook mobiel zijn. Weer een… Lees meer»

Door Tom, April 24, 2012 0 Nieuws

Hoewel Gameloft diverse FPS-games in de Google Play Store heeft staan, is de N.O.V.A. serie wel de meest geroemde. Fans van de serie zullen dan ook blij zijn dat Gameloft vandaag officieel heeft aangekondigd dat het derde deel er aan… Lees meer»

Door Tom, April 24, 2012 2 Nieuws

De mobiele versie van Minecraft krijgt steeds meer mogelijkheden via updates. Op deze manier komt langzaamaan meer functionaliteit van de pc-versie richting je smartphone of tablet. Zo is vandaag een nieuwe update verschenen die de langverwachte Survival mode met zich… Lees meer»

Door Tom, April 23, 2012 0 Nieuws

Het Franse DotEMU heeft Another World in de uitverkoop gegooid. Met een korting van 50% moet je nu €1,99 betalen voor deze retro adventure in een nieuw jasje. Het originele Another World is in 1991 uitgebracht en heeft sindsdien een… Lees meer»

Door Tom, April 23, 2012 0 Nieuws

Ontwikkelaar Com2Us ken je misschien van games zoals Slice It! en Homerun Battle 3D, maar ook andere genres heeft Com2Us in zijn portfolio. MiniGame Paradise is, zoals de game al doet vermoeden, een verzameling van allerlei mini-games. Met verschillende kleine… Lees meer»