Archive:  June, 2011

Door Tom, June 17, 2011 3 Nieuws

Gameloft heeft nieuwe screenshots van hun in ontwikkeling zijnde game 9mm laten zien. We zien veel actie, grote geweren en een stripbar. Ingredi├źnten voor een grimmige sfeer die past bij 9mm, waar je met bendes te maken krijgt verwikkeld in… Lees meer»

Door Tom, June 17, 2011 0 Nieuws

We hebben het jullie al via Twitter medegedeeld, maar voor de mensen die ons nog niet volgen dan ook even een bericht hier. De juni update die zich afspeelt op het Braziliaanse carnaval is vanaf nu ook vanuit de Android… Lees meer»

Door Tom, June 16, 2011 0 Nieuws

Brandweermannen zijn de grootste pyromanen wordt wel eens gezegd. Ik denk dat de meeste dan ook al een beetje zenuwachtig werden bij het lezen van de titel. Spelen met vuur is namelijk hun grootste hobby en dat is precies wat… Lees meer»

Door Tom, June 16, 2011 1 Nieuws

We werden al een tijdje bestookt met informatie over deze Tegra 2/Xperia Play exclusieve game en vandaag is dan eindelijk gelanceerd. We weten van Tegra 2 games dat deze vaak er goed uitzien, en Galaxy on Fire 2 is daar… Lees meer»

Door Tom, June 16, 2011 0 Nieuws

Iedereen heeft ooit wel eens Snake gespeeld. Veel oude Nokia gsm’s hadden deze game die draait om het opeten van blokjes waardoor je groter groeit. YoYo Games heeft vandaag een nieuwe versie van deze aloude game gereleased: Super Snake HD…. Lees meer»

Door Tom, June 15, 2011 0 Nieuws

Een tijd terug heeft het in Nederland gevestigde Pill Tree de game Chalk Ball uitgebracht, een game waarin je op een krijtbord een balletje moest zien hoog te houden. Niet zonder succes want de game heeft flink wat downloads binnen… Lees meer»

Door Tom, June 15, 2011 0 Nieuws

Rond maart van dit jaar liet ontwikkelaar Get Set Games weten dat ze met een nieuwe titel bezig waren genaamd Mega Run. In de grafische stijl zoals we die kennen van het succesvolle Mega Jump is men nu bezig aan… Lees meer»

Door Tom, June 15, 2011 0 Nieuws

Soms heb je van die games die zonder al te veel poeha in de Android Market verschijnen maar wel wat meer aandacht verdienen. Grim Joggers Freestyle is zo’n game. Eerder verschenen voor Symbian en iOS is de game sinds deze… Lees meer»

Door Tom, June 14, 2011 0 Nieuws

Hoewel de aankondiging van deze game al even achter ons ligt heeft de Koreaanse ontwikkelaar Gamevil dan eindelijk Kami Retro gelanceerd in de Android Market. De ontwikkelaar die vooral bekend is van RPG games zoals Zenonia en Illusia brengt met… Lees meer»

Door Tom, June 8, 2011 0 Nieuws

Vandaag heeft Rovio een gameplay video geplaatst met daarop beelden van de aankomende Angry Birds Rio update. Voorheen bekend als de juni update, weten we nu dat deze de Carnival episode zal heten. Dertig nieuwe levels staan klaar in een… Lees meer»

Door Tom, June 7, 2011 2 Nieuws

We hebben al eerder beelden laten zien, maar nu heeft Madfinger Games zelf een trailer uitgebracht. Op dit moment is de E3 aan de gang (de grootste gamebeurs ter wereld) en dus is het zaak om zo goed mogelijk voor… Lees meer»

Door Tom, June 6, 2011 0 Nieuws

Met alle verschillende versies van Angry Birds op de markt is er eigenlijk niet echt een gebruik aan levels. Toch heeft Rovio weer een nieuwe update klaar staan voor de allereerste Angry Birds. Deze update zal Mine and Dine heten… Lees meer»

Door Tom, June 6, 2011 0 Nieuws

Enige tijd terug kondigde het Franse Gameloft aan dat ze de Unreal engine gingen gebruiken voor toekomstige games. De eerste game die van deze technologie gebruik gaat maken is March of Heroes. Dit wordt een first person shooter die ons… Lees meer»

Door Tom, June 1, 2011 0 Nieuws

HandyGames heeft laten weten dat het werkt aan een tweede deel in de Guns ‘n Glory reeks. Waar de eerste game zich nog afspeelde in het wilde westen lijkt de nieuwe game een setting te krijgen in de Tweede Wereldoorlog…. Lees meer»

Door Tom, June 1, 2011 0 Nieuws

De zon is zo groot geworden dat de gehele aarde met water bedekt is. De laatste plaats op hele de wereld met droge voeten is de fabriek waar surfplanken gemaakt worden. Robots staan hier aan productielijnen in een verder verlaten… Lees meer»

Door Tom, June 1, 2011 0 Nieuws

De Rainbow Six serie is al jarenlang een populaire serie op de PC en Gameloft brengt hem nu naar de Xperia Play. Een eerste trailer laat de actie zien zoals we die kennen van de Rainbow Six serie en op… Lees meer»