Archive:  February, 2012

Door Tom, February 15, 2012 0 Nieuws

We konden je al vertellen dat The Sims: FreePlay onderweg was naar Android, en zojuist is deze simulatiegame dan ook verschenen in de Android Market. Waar de verwachting was dat deze game pas eind van deze maand zou verschijnen is… Lees meer»

Door Tom, February 14, 2012 0 Nieuws

Vandaag is er een update verschenen voor de vechtgame Fight Game Heroes die twee nieuwe vechters introduceert.  Wanneer de update geïnstalleerd is zal het mogelijk zijn om met Olav Einemo en Errol Zimmerman te vechten. Beide vechters introduceren ook ieder… Lees meer»

Door Tom, February 14, 2012 0 Nieuws

Volgens de website Pocket-Lint zou HTC over twee weken op de aankomende Mobile World Congress in Barcelona willen aankondigen dat ze met een Playstation-telefoon gaan komen. Dit zou betekenen dat HTC de eerste fabrikant zal zijn die van Sony het… Lees meer»

Door Tom, February 14, 2012 0 Nieuws

Het Tsjechische Grip Games heeft hun Playstation Portable-game One Epic Game uitgebracht in de Android Market. In deze actiegame is het zaak al racende door de levels zoveel mogelijk vijanden uit te schakelen. De wereld ligt al onder vuur door… Lees meer»

Door Tom, February 13, 2012 0 Nieuws

Wanneer je de review van Swingworm heb gelezen zul je weten dat dit een prima puzzelgame is. 10tons is echter bezig met een nieuwe versie van deze game onder de naam Ironworm, een verwijzing naar Iron Maiden. Dit omdat het… Lees meer»

Door Tom, February 12, 2012 0 Nieuws

Na het lezen van de titel zou je direct verwachten dat Pixel Towers een kloon is van het populaire Tiny Towers. Ondanks een vergelijkbare grafische stijl is de gameplay van Pixel Towers toch daadwerkelijk anders. Je moet namelijk een zo… Lees meer»

Door Tom, February 12, 2012 2 Nieuws

Het mag inmiddels wel duidelijk zijn dat de mobiele versie van Minecraft bij lange na nog niet zo compleet is als de PC-versie. Maar met de update die gisteren verschenen is komt men wel een stapje dichterbij. Zo is namelijk… Lees meer»

Door Tom, February 10, 2012 0 Nieuws

Zojuist heeft Gamevil het vierde deel van hun RPG serie Zenonia 4 in de Android Market vrijgegeven. Eerder was in Korea al een versie verschenen, waar echter voor ons geen touw aan vast te knopen was. Maar nu heeft Gamevil… Lees meer»

Door Tom, February 10, 2012 0 Nieuws

Team Meat heeft op Twitter laten weten dat een eventuele Android-versie van geen directe kopie gaat zijn van hun XBLA-game. De laatste tijd zwellen de geruchten op dat Super Meat Boy richting Android komt, nadat de ontwikkelaars een kleine hint… Lees meer»

Door Tom, February 10, 2012 0 Nieuws

Vorige week is de voorheen betaalde game Hamster: Attack! gratis verschenen in de Android Market. Dankzij de op Angry Birds geinspireerde gameplay was deze game al vrij populair, maar dankzij de verlaging van de prijs zou het aantal downloads nog… Lees meer»

Door Tom, February 9, 2012 0 Nieuws

Rubicon Development ken je van het meer dan prima Great Little War Game. Echter is het bij deze mannen en vrouwen niet alleen oorlog wat de klok slaat, ook wat lichter vermaak behoort tot hun portfolio. Hun nieuwste game Fruit… Lees meer»

Door Tom, February 9, 2012 2 Nieuws

Het nieuwste deel in de Real Football serie van Gameloft is verschenen in de Android Market. In deze voetbalgame heb je de beschikking over meer dan 350 teams uit 14 verschillende competities. De Franse ontwikkelaar heeft een officïele licentie waardoor… Lees meer»

Door Tom, February 9, 2012 0 Nieuws

Een dikke week geleden heeft de ontwikkelaar achter Dead on Arrival een nieuwe game gelanceerd. Dojo Madness is geruisloos verschenen, maar deze 3D actiegame verdiend meer aandacht. Zo is de game gemaakt met de Unity3 engine, waardoor er flink wat… Lees meer»

Door Tom, February 8, 2012 0 Nieuws

Zojuist heeft Whale Trail een update ontvangen met daarin 32 nieuwe levels. Deze update is te vinden in het hoofdmenu onder het kopje ‘Baron’s Revenge’ en brengt een aantal nieuwe elementen in Whale Trail. Zo zijn er twee power-ups verschenen:… Lees meer»

Door Tom, February 7, 2012 0 Nieuws

Het lijkt erop dat EA Mobile binnenkort met een nieuwe game richting de Android Market komt. De ontwikkelaar heeft namelijk laten weten dat The Sims: FreePlay niet langer iOS exclusief is in de toekomst. In deze game is het de bedoeling… Lees meer»

Door Tom, February 7, 2012 2 Nieuws

Als clown moet je natuurlijk zorgen voor een afwisselend en leuk programma om in de piste te laten zien aan het circuspubliek. Aan jou de taak om de clown Charlie af te schieten met een kanon in een grote taart…. Lees meer»

Door Tom, February 6, 2012 0 Nieuws

Twee honden die met hun tong aan elkaar zitten hebben je  hulp nodig. Het cartoonachtige Tongue Tied! draait rond deze twee honden die opzoek zijn naar de WonderBone. Deze game is eind vorig jaar verschenen voor iOS en heeft nu… Lees meer»

Door Tom, February 6, 2012 0 Nieuws

Polarbit heeft hun paar dagen terug verschenen racegame Reckless Racing 2 van de Android Market gehaald. De game is zo populair dat de servers van Polarbit de grote aantallen downloads simpelweg niet aankunnen. Na de initiële download moet je namelijk… Lees meer»

Door Tom, February 6, 2012 0 Nieuws

Vorige week is Zombie Wonderland 2: Outta Time verschenen in de Android Market, waarbij het direct opviel dat veel gamers deze game niet konden downloaden. Ontwikkelaar Xoobis heeft vandaag een update vrijgegeven die dit probleem grotendeels zou moeten oplossen. Zo… Lees meer»

Door Tom, February 6, 2012 0 Nieuws

De platformgame Cordy was een zéér fraaie platformgame die ons voor het eerst met het karakter Cordy bekend maakte. Deze robot was opzoek naar energie en wist zich in fraaie 3D werelden een weg te banen via allerlei platformpuzzels en… Lees meer»