Archive:  April, 2012

Door Tom, April 30, 2012 0 Nieuws

Nadat Gameloft vorige week N.O.V.A. 3 aankondigde heeft men vandaag de eerste gameplaybeelden vrijgegeven. Hierin zien we dat het verhaal ons terug naar Aarde brengt, aangezien we in San Francisco zijn beland om de buitenaardse vijanden te verslaan. De graphics… Lees meer»

Door Tom, April 27, 2012 0 Nieuws

Toen we in januari al berichtte dat Mos Speedrun uitgebracht was voor Android, verschenen al snel de eerste berichten dat deze game niet lekker draaide op veel smartphones zoals de Galaxy S2. Met de introductie van Android 4.0 (ICS) lijken… Lees meer»

Door Tom, April 26, 2012 0 Nieuws

Cut The Rope is één van die games die regelmatig updates krijgt. Elke update bestaat uit een nieuwe doos, die weer een nieuwe thema introduceert. Alle puzzels in deze box zijn dan gerelateerd aan dit thema. Zo ook voor de… Lees meer»

Door Tom, April 26, 2012 0 Nieuws

Endless runners zijn er in alle soorten en maten en Com2Us vond het hoog tijd om een eigen interpretatie van het genre uit te brengen. Oven Break laat je vluchten voor een oven, waar jij als kerstkoekje normaal gezien in… Lees meer»

Door Tom, April 26, 2012 1 Nieuws

Altijd al op school gezeten met het idee dat je het zelf beter kon? Dan is Kairosoft’s nieuwste game iets voor jou. In het vandaag verschenen Pocket Academy is het namelijk zaak om een zo goed lopende school op te… Lees meer»

Door Tom, April 25, 2012 0 Nieuws

Het was ergens in november dat er eerst melding werd gemaakt van het nieuwste deel in de Inotia-serie. Op Koreaanse beurzen werd de game namelijk voorgesteld aan het publiek aldaar. Het heeft even mogen duren, maar het lijkt er op… Lees meer»

Door Tom, April 25, 2012 0 Nieuws

Onze vrienden van DroidGamers.com hadden de mogelijkheid om een preview-versie van Mini Motor Racing uit te proberen. Deze racegame, die maanden terug voor iOS uitkwam, gaat de overstap maken naar Android. Ontwikkelaar Binary Mill maakt er overigens geen eenvoudige poort… Lees meer»

Door Tom, April 25, 2012 0 Nieuws

Road Warrior is een racegame met een nadruk op actie, iets wat terug te zien is in de verschillende wapens die op je auto geïnstalleerd zijn. Vandaag is er een grote update verschenen waarbij online multiplayer beschikbaar is gekomen. Hierdoor… Lees meer»

Door Tom, April 25, 2012 0 Nieuws

Het updaten van Angry Birds Space is begonnnen. Vandaag is de eerste nieuwe maan verschenen die nieuwe levels met zich meebrengt. In deze tien nieuwe levels is het grootste verschil dat de varkens nu zelf ook mobiel zijn. Weer een… Lees meer»

Door Tom, April 24, 2012 0 Nieuws

Hoewel Gameloft diverse FPS-games in de Google Play Store heeft staan, is de N.O.V.A. serie wel de meest geroemde. Fans van de serie zullen dan ook blij zijn dat Gameloft vandaag officieel heeft aangekondigd dat het derde deel er aan… Lees meer»

Door Tom, April 24, 2012 2 Nieuws

De mobiele versie van Minecraft krijgt steeds meer mogelijkheden via updates. Op deze manier komt langzaamaan meer functionaliteit van de pc-versie richting je smartphone of tablet. Zo is vandaag een nieuwe update verschenen die de langverwachte Survival mode met zich… Lees meer»

Door Tom, April 23, 2012 0 Nieuws

Het Franse DotEMU heeft Another World in de uitverkoop gegooid. Met een korting van 50% moet je nu €1,99 betalen voor deze retro adventure in een nieuw jasje. Het originele Another World is in 1991 uitgebracht en heeft sindsdien een… Lees meer»

Door Tom, April 23, 2012 0 Nieuws

Ontwikkelaar Com2Us ken je misschien van games zoals Slice It! en Homerun Battle 3D, maar ook andere genres heeft Com2Us in zijn portfolio. MiniGame Paradise is, zoals de game al doet vermoeden, een verzameling van allerlei mini-games. Met verschillende kleine… Lees meer»

Door Tom, April 21, 2012 0 Nieuws

Ontwikkelaar Bulkypix heeft zojuist hun stijlvolle platformgame voor Android uitgebracht. In dit muzikaal avontuur volg je de voetsporen van Louis Armstrong, een van de grootste jazzmuzikanten die geleefd heeft. Het verhaal speelt zich af in het begin van de 20ste… Lees meer»

Door Tom, April 20, 2012 0 Nieuws

Noodlecake Games gaat drukke tijden tegemoet. Ze gaan namelijk vanaf 10 mei elke week een nieuwe game releasen op Android. Niet alleen eigen titels, maar ook games van andere ontwikkelaars zullen door Noodlecake geport worden voor Android. De website waarop… Lees meer»

Door Tom, April 20, 2012 0 Nieuws

Inmiddels weten we dat Team Meat bezig is met een mobiele versie van hun hitgame Super Meat Boy. Alphanoize Games vind dat het wachten echter al lang genoeg geduurd heeft, en brengt met Cheeseman een game die de principes van… Lees meer»

Door Tom, April 19, 2012 1 Nieuws

Vandaag heeft de ontwikkelaar achter de PC-game Brink, Splash Damage, bekend gemaakt dat ze met een nieuwe game naar de mobiele markt komen. Waar op het eerste zicht enkel de Apple producten worden genoemd, lijkt het er op dat Rad… Lees meer»

Door Tom, April 19, 2012 0 Nieuws

Dat de besturing op touchscreens af en toe wat lastig blijkt zal niemand ontkennen. De makers van Nightmare Conquest vonden het daarom wel tijd voor een iets andere aanpak om je karakter te besturen. In deze game moet je namelijk… Lees meer»

Door Tom, April 18, 2012 0 Nieuws

Een aantal weken terug liet Gamevil via Twitter weten dat men Illusia 2 in ontwikkeling had. Het eerste deel verscheen vorig jaar, en vertelde het verhaal over nachtmerries die de hoofdrolspelers hadden. In het tweede deel ga je op zoek… Lees meer»

Door Tom, April 18, 2012 0 Nieuws

In Pocket God ben jij de wereldheerser die bepaalt wat er met jouw volk gebeurt. Zowel goedaardig als kwaadaardig zijn er manier om je te vermaken met je volk Pygmeeën. Via updates worden er telkens nieuwe gameplay-elementen toegevoegd aan Pocket… Lees meer»