Archive:  May, 2012

Door Tom, May 22, 2012 0 Nieuws

Na eerder al verschenen te zijn als Indie Game op Xbox Live, is de puzzelgame van Nederlandse bodem Them Blockz vandaag verschenen voor Android. Met deze release is de besturing en het aantal levels aangepakt, waardoor in totaal nu meer… Lees meer»

Door Tom, May 11, 2012 0 Nieuws

Eind april werd bekend dat Mini Motor Racing met een aantal nieuwe functie richting Android kwam, en gisteren was het dan ook zo ver. Met de release brengt ontwikkelaar The Binary Mill een racegame met een benadering zoals we die… Lees meer»

Door Tom, May 10, 2012 2 Nieuws

Een paar weken terug konden we al melden dat ontwikkelaar Noodlecake een grote actie zou starten om diverse games naar Android te brengen. Vandaag is de eerste game ook daadwerkelijk uitgebracht, namelijk Lunar Racer. In deze 2D racegame spelen de… Lees meer»

Door Tom, May 1, 2012 0 Nieuws

Nadat een aantal weken geleden Swords & Soldiers verscheen in de tweede Humble Bundle voor Android, leek het een kwestie van tijd voor dat deze titel in de Play Store zou verschijnen. Iets wat nu dan ook gebeurd is, dankzij… Lees meer»

Door Tom, May 1, 2012 0 Nieuws

Ontwikkelaar Paw Print Games, welke je kent van het door Gamevil uitgegeven Kami Retro, heeft hun laatste game stilletjes in de Play Store uitgebracht. In het nieuwe Wacky Rapids moet je met verschillende dieren zo snel mogelijk van een rivier… Lees meer»