Developer NeonPlay laat nieuwe trailer van Traffic Panic 3D zien

trafficpaniclogo

De mannen en vrouwen van ontwikkelaar NeonPlay zijn druk bezig om de hun aankomende titel Traffic Panic 3D gereed te krijgen. Deze verkeers-simulatiegame geeft je de controle over een kruispunt in een drukke stad, waarbij jij het verkeer zo vlot mogelijk moet zien te begeleiden over deze kruising.

Wanneer het fout gaat kun je natuurlijk ongelukken verwachten, en in Traffic Panic 3D zijn die misschien nog wel beter uitgewerkt als de rest van de game. Naast ontploffingen en rondvliegende auto-onderdelen is het namelijk ook mogelijk power-ups in te zetten voor nog meer schade.

Naast schade aan de auto’s zal ook de omgeving te lijden hebben onder de verkeerschaos. Zo is in de trailer hieronder een tankstation te zien wat ook ontploft nadat een vrachtwagen daar binnenvliegt. Al met al een explosief spelletje wat rond 28 november in de Market zal verschijnen.

DEEL DEZE POST

  • Facebook
  • Twitter
  • Myspace
  • Google Buzz
  • Reddit
  • Stumnleupon
  • Delicious
  • Digg

Reageren