Modern Combat 3: Fallen Nation eindelijk in de Android Market

moderncombat3logo2

Het heeft even mogen duren, maar Gameloft heeft het dan eindelijk aangedurfd om Modern Combat 3: Fallen Nation te releasen voor Android. Een titel waar door menigeen naar werd uitgekeken, zeker omdat de versie voor iOS al enige tijd beschikbaar was. In dit derde deel van de Modern Combat serie is het jouw taak om Amerika te beschermen tegen terroristische aanvallen. Terroristen zijn nu eenmaal een gewillig onderwerp voor dergelijke games blijkt wel.

Deze first persoon shooter zal je via 13 missies langs vele verschillende locaties voeren. Beginnend in Los Angelos zul je uiteindelijk in Pakistan terecht komen, om daar de terroristen op hun eigen terrein uit te schakelen. Dit alles wordt ondersteund door vele scripted events, die een filmische setting geven aan Modern Combat 3. Je bent onderdeel van een leger, wat je ook terug ziet in de actie op je scherm. Ook zal de actie niet alleen te voet worden uitgevoerd, ook in helikopters en terreinwagens moet je laten zien dat je uit het juiste hout gesneden bent.

Naast de singleplayer is er een uitgebreide multiplayer aanwezig. Hierin kun je het online opnemen tegen 11 tegenstanders op één van de zes verschillende maps beschikbaar puur voor de multiplayer. Gameloft claimt dat Modern Combat 3: Fallen Nation één van hun grafisch fraaiste shooters is van dit moment. Dat komt echter wel tegen een prijs, gezien de 1,37 GB aan data die er gedownload moet worden.

DEEL DEZE POST

 • Facebook
 • Twitter
 • Myspace
 • Google Buzz
 • Reddit
 • Stumnleupon
 • Delicious
 • Digg

1 Reactie op "Modern Combat 3: Fallen Nation eindelijk in de Android Market"

 1. Nico89 December 20, 2011 at 7:44 pm - Reply

  Ziet er mooi uit! echt naar uitgekeken, bevalt me beter dan deel 1 en 2, Gameloft is goed bezig vind ik!

Reageren