Nieuwe levels voor volledige en demoversie Where’s My Water?

wheresmywaterlogo

De populaire Disney-game Where’s My Water? heeft twintig nieuwe levels ontvangen in een update die vanaf nu te downloaden is. Dit nieuw hoofdstuk met de naam ‘Stretched Thin” brengt een nieuwe element in de game, nl. waterballonnen. Het is belangrijk dat je op het juiste moment deze ballonnen kapot maakt zodat het water wat erin zit vrij komt. In deze twintig nieuwe levels.

Opvallend is dat de gratis versie van Where’s My Water? ook nieuwe levels heeft gekregen. Deze levels zijn exclusief voor deze versie en niet te spelen in de betaalde (volledige) versie. Vanaf vandaag komt er elke dag een nieuwe level vrij, want weer een vijf andere levels unlocked als je deze allemaal met drie badeendjes haalt. Dit zijn vijf van de beste levels verkrijgbaar voor de volledige versie. Voor de echte fans is het dus zeker de moeite waard om ook de gratis versie te downloaden.

DEEL DEZE POST

 • Facebook
 • Twitter
 • Myspace
 • Google Buzz
 • Reddit
 • Stumnleupon
 • Delicious
 • Digg

1 Reactie op "Nieuwe levels voor volledige en demoversie Where’s My Water?"

 1. Duwain-Gametrender December 28, 2011 at 10:26 am - Reply

  Dankie! Your Twitter link let Gametrender find this amzing and fun game which we’ve spent lots of quality time playing for our upcoming reviews. Thanks fro the tip off.

Reageren