Makers Great Little War Game brengen puzzelgame Fruit Blitz

fruitblitzlogo

Rubicon Development ken je van het meer dan prima Great Little War Game. Echter is het bij deze mannen en vrouwen niet alleen oorlog wat de klok slaat, ook wat lichter vermaak behoort tot hun portfolio. Hun nieuwste game Fruit Blitz is namelijk een puzzelgame die het overbekende “match three” principe volgt.

Met verschillende soorten fruit moet je zorgen dat je minimaal drie dezelfde soorten op één lijn krijgt. Hierdoor speel je deze fruitstukken weg zodat er weer nieuwe naar beneden zakken. Zaak is dit zo lang mogelijk vol te houden en een zo hoog mogelijke score te halen. Een principe wat we allemaal wel kennen inmiddels. Fruit Blitz kent een paar toevoegingen aan deze standaard gameplay, maar in grote lijnen zal het gesneden koek zijn.

Deze game is in twee smaken verschenen: gratis met advertenties en betaald zonder. Beide versies kun je vanuit de Android Market downloaden vanaf vandaag.

DEEL DEZE POST

  • Facebook
  • Twitter
  • Myspace
  • Google Buzz
  • Reddit
  • Stumnleupon
  • Delicious
  • Digg

Reageren