Wordfeud met cijfers? Probeer Cross Numbers eens

crossnumberslogo

Wanneer je Wordfeud inmiddels beu bent en aan een nieuwe uitdaging toe bent is Cross Numbers misschien wat voor je. Je doel is niet om woorden te leggen, maar om kloppende sommen op het bord te leggen. Dit alles met de regels die we kennen van het bordspel Scrabble.

Uiteraard is deze game online in multiplayer te spelen. Je kunt tegen een vriend spelen of een willekeurige opponent inmaken met jouw rekenskills. De game leent veel inspiratie bij Wordfeud in opzet en uiterlijk, wat de game dus best wel eens toegankelijk kan maken voor een grote groep.

Je kunt Cross Numbers  gratis downloaden in de Play Store.

DEEL DEZE POST

 • Facebook
 • Twitter
 • Myspace
 • Google Buzz
 • Reddit
 • Stumnleupon
 • Delicious
 • Digg

5 Reacties op "Wordfeud met cijfers? Probeer Cross Numbers eens"

 1. bussie61 April 3, 2012 at 1:39 pm - Reply

  nu speelde ik dit spel al maar heb met mijn verkeerde knopje gedrukt en nu kan ik er niet meer in …kan iemand me helpen hoe of was daar ik uit gelogt ben volgens mijn samsung galaxy plus…help ehlp wie weet hoe of ik er weer in kan komen

  • Tom April 3, 2012 at 3:24 pm -

   Je bedoelt het inloggen bij U-Play Online? Daar is toch een optie voor als je de game opstart?

  • Hilde April 14, 2012 at 4:46 pm -

   Ik ben er ook uit gegooid en kan me met geen mogelijkheid meer aanmelden. Is hier een oplossing voor?

 2. Hilde April 14, 2012 at 6:18 pm - Reply

  Heb me opnieuw aangemeld met een fake emailadres. Dan wordt er geen wachtwoord gevraagd, maar als je er uit gegooid wordt, is je wachtwoord verplicht om je opnieuw aan te melden. En dat heb je niet, bijzonder gebruiksonvriendelijk!!!!!!

 3. Duncan den Boer April 17, 2012 at 12:02 pm - Reply

  Hai,
  ik had hetzelfde probleem. Gemaild en gebeld met Barcelona gaf verheldering: Je krijgt een inlogmail na aanmelding. Die was bij mij alleen in het spamfilter terrecht gekomen. Ik heb uplayonline op de whitelist laten zetten en mijn wachtwoord via ‘mobile@uplayonline.com’ laten resetten en voila, ik kan weer inloggen.

  Groet,
  Duncan72

Reageren