Twee nieuwe Tegra-exclusieve games verschenen

demolitioninclogo

Begin April konden we je al melden dat een aantal games exclusief voor de Tegra chipset van Nvidia zouden worden gereleased. Vandaag zijn er twee titels hiervan verschenen in de Play Store.Het gaat om Jett Tailfin Racers THD en Demolition Inc. THD.

De eerste is een onderwater racegame, waar de tweede game een wat minder standaard genre heeft. Bedoeling is namelijk om zo veel mogelijk gebouwen en constructies te slopen, met een aantal verschillende gereedschappen.

Hieronder kun je beide games in actie zien. Momenteel zijn ze nog exclusief voor smartphones en tablets met een Tegra chipset, maar Demolition Inc. zal 26 april ook voor andere chipsets verschijnen. Mocht je al in het bezit zijn van een Tegra 3 apparaat, dan kun je genieten van wat extra grafische effecten in beide games.

 

DEEL DEZE POST

  • Facebook
  • Twitter
  • Myspace
  • Google Buzz
  • Reddit
  • Stumnleupon
  • Delicious
  • Digg

Reageren