Nieuw soort besturing in Nightmare Conquest

nightmareconquestlogo

Dat de besturing op touchscreens af en toe wat lastig blijkt zal niemand ontkennen. De makers van Nightmare Conquest vonden het daarom wel tijd voor een iets andere aanpak om je karakter te besturen. In deze game moet je namelijk een bepaalde volgorde van knoppen indrukken, die dan weer vertaald worden in een actie. Vier keer blauw zal resulteren in wandelen terwijl twee keer blauw en twee keer rood je karakter zullen laten sprinten.

De game draait om een hoofdrol te spelen in de meest enge nachtmerries, iets wat terug te zien is in de wat donkere presentatie van Nightmare Conquest. De gratis versie heeft zes speelbare levels, waar de betaalde versie 30 verschillende levels heeft. Daarin zal je karakter steeds krachtiger worden, want het doorlopen van de levels zal je ervaringspunten opleveren, die de krachten van je karakter laten groeien.

Nightmare Conquest is vandaag verschenen en is via de Play Store te downloaden.

DEEL DEZE POST

  • Facebook
  • Twitter
  • Myspace
  • Google Buzz
  • Reddit
  • Stumnleupon
  • Delicious
  • Digg

Reageren