Cheeseman brengt nu al de gameplay van Super Meat Boy

cheesemanlogo

Inmiddels weten we dat Team Meat bezig is met een mobiele versie van hun hitgame Super Meat Boy. Alphanoize Games vind dat het wachten echter al lang genoeg geduurd heeft, en brengt met Cheeseman een game die de principes van Super Meat Boy feilloos volgt.

Dit houdt in dat je te maken krijgt met hardcore platformactie, die naar verloop van tijd een zeer pittige moeilijkheidsgraad krijgt. Het leveldesign en de uitdagingen zijn ook duidelijk gebaseerd op de inspiratiebron, maar dat wil niet direct zeggen dat dit een goedkope kopie is. Cheeseman speelt namelijk vlot en is zeer goed afgewerkt.

Met 42 verschillende levels en een eenvoudige besturing is er in ieder geval genoeg uitdaging in deze titel, die ook nog eens gratis te downloaden is. Mocht je dus alvast willen oefenen voor wanneer Super Meat Boy daadwerkelijk uitkomt, dan zal Cheeseman je zeker bezig kunnen houden.

DEEL DEZE POST

  • Facebook
  • Twitter
  • Myspace
  • Google Buzz
  • Reddit
  • Stumnleupon
  • Delicious
  • Digg

Reageren