Stijlvolle muzikale platformactie in Jazz: Trump’s Journey

jazzlogo

Ontwikkelaar Bulkypix heeft zojuist hun stijlvolle platformgame voor Android uitgebracht. In dit muzikaal avontuur volg je de voetsporen van Louis Armstrong, een van de grootste jazzmuzikanten die geleefd heeft. Het verhaal speelt zich af in het begin van de 20ste eeuw, waar je de geboorte van jazz meemaakt in New Orleans.

De gehele presentatie werkt mee aan een sfeer die hoort bij die tijd. Verschillende scenes zijn uitgevoerd als een stille film, waar je tijdens het spelen wordt begeleidt door jazz muziek. Trump zelf is ook een muzikant, die met zijn trompet de tijd kan stilzetten. Hierdoor kan hij zich manoeuvreren door de levels en gevaren ontwijken.

Jazz: Trump’s Journey heeft al hoge ogen gegooid op iOS, iets¬† wat zeker ook gaat gebeuren voor Android. Je kunt deze game vanaf nu gratis downloaden in de Play Store, iets wat ik je aanraad om te doen.

DEEL DEZE POST

  • Facebook
  • Twitter
  • Myspace
  • Google Buzz
  • Reddit
  • Stumnleupon
  • Delicious
  • Digg

Reageren