Nieuwe update met Survival mode voor Minecraft: PE

minecraftlogo

De mobiele versie van Minecraft krijgt steeds meer mogelijkheden via updates. Op deze manier komt langzaamaan meer functionaliteit van de pc-versie richting je smartphone of tablet. Zo is vandaag een nieuwe update verschenen die de langverwachte Survival mode met zich meebrengt.

Naast deze nieuwe mode is er ook een andere besturing toegepast, die het oa. mogelijk moet maken om makkelijk nieuwe elementen te maken via ‘crafting’. Naast diverse andere bugfixes is de Survival mode ook verzien van varkens. Je zult deze wezens dus ook gaan tegenkomen vanaf nu.

Je kunt deze update downloaden via Google Play.

DEEL DEZE POST

 • Facebook
 • Twitter
 • Myspace
 • Google Buzz
 • Reddit
 • Stumnleupon
 • Delicious
 • Digg

2 Reacties op "Nieuwe update met Survival mode voor Minecraft: PE"

 1. Jacob Ras April 25, 2012 at 8:22 pm - Reply

  De android-versie van Minecraft heeft in februari al de survival-mode gekregen! Deze update is gericht op ‘crafting’, wat als ik me niet vergis het maken van elementen, gereedschap en dergelijke uit andere blokken is.

  • Tom April 25, 2012 at 11:01 pm -

   Tijd voor een ‘like’ of +1 mogelijkheid. Maar bij deze dan ;)

Reageren