N.O.V.A. 3 officieel aangekondigd via trailer door Gameloft

nova3logo

Hoewel Gameloft diverse FPS-games in de Google Play Store heeft staan, is de N.O.V.A. serie wel de meest geroemde. Fans van de serie zullen dan ook blij zijn dat Gameloft vandaag officieel heeft aangekondigd dat het derde deel er aan zit te komen. Via een trailer heeft de Franse ontwikkelaar het bestaan van N.O.V.A. 3 laten blijken, maar verdere details ontbreken nog.

Wel weten we dat Gameloft met deze release een nieuwe engine zal gebruiken. Of dat de Unreal-engine gaat zijn die ze eerder aankochtten, is nog onbekend. De trailer lijkt in-game beelden te bevatten, die een hogere grafische kwaliteit laat zien dan dat we kennen van vorige Gameloft titels.

 

DEEL DEZE POST

  • Facebook
  • Twitter
  • Myspace
  • Google Buzz
  • Reddit
  • Stumnleupon
  • Delicious
  • Digg

Reageren