Actievolle racegame Road Warrior nu met online multiplayer

roadwarriorlogo

Road Warrior is een racegame met een nadruk op actie, iets wat terug te zien is in de verschillende wapens die op je auto ge├»nstalleerd zijn. Vandaag is er een grote update verschenen waarbij online multiplayer beschikbaar is gekomen. Hierdoor kun je het opnemen tegen andere coureurs wereldwijd, met in totaal acht auto’s in totaal.

Naast deze nieuwe modus zijn er ook twee nieuwe auto’s vrij te spelen en zijn er vier nieuwe levels, waar je het ook weer moet opnemen tegen een nieuwe eindbaas. Alle ‘in-app purchases’ zijn ook verlaagt in prijs, ter promotie van deze update. De ontwikkelaar benadrukt dat deze upgrade enkel tijdelijk gratis te downloaden is. Wat voor termijn hier aan vast hangt is echter onduidelijk.

DEEL DEZE POST

  • Facebook
  • Twitter
  • Myspace
  • Google Buzz
  • Reddit
  • Stumnleupon
  • Delicious
  • Digg

Reageren