Kairosoft duikt de klas in met Pocket Academy

pocketacadamylogo

Altijd al op school gezeten met het idee dat je het zelf beter kon? Dan is Kairosoft’s nieuwste game iets voor jou. In het vandaag verschenen Pocket Academy is het namelijk zaak om een zo goed lopende school op te zetten, in de bekende simulatiestijl zoals we de kennen uit games zoals Game Dev Story.

Niet alleen het lesgeven is belangrijk, ook alle randzaken die bij school komen kijken komen aan bod. Zo moet je schoolfeesten geven, zorgen dat de sportteams goede prestaties kunnen leveren en zorgen voor goede contacten met universiteiten.

Mocht een plaats in het schoolbestuur je dus wel wat lijken, dan kun je vanaf nu voor €3.99 Pocket Academy downloaden via de Play Store.

 

DEEL DEZE POST

 • Facebook
 • Twitter
 • Myspace
 • Google Buzz
 • Reddit
 • Stumnleupon
 • Delicious
 • Digg

1 Reactie op "Kairosoft duikt de klas in met Pocket Academy"

 1. Sander July 4, 2012 at 1:36 pm - Reply

  Ze blijven leuk de kairosoft games!!

Reageren