Ontsnap de oven in Com2Us’ Oven Break

ovenbreaklogo

Endless runners zijn er in alle soorten en maten en Com2Us vond het hoog tijd om een eigen interpretatie van het genre uit te brengen. Oven Break laat je vluchten voor een oven, waar jij als kerstkoekje normaal gezien in terecht zou moeten komen. Om dit voor elkaar te krijgen volg je een bekend recept: spring, glij en buk je een weg door verschillende werelden.

Via de keuken kom je uiteindelijk in de ruimte terecht, geen inspanning te groot om de oven te ontlopen. Uiteraard is het doel om zo ver mogelijk te komen, met daarbij een hoge highscore neer te zetten. Er zijn verschillende moeilijkheidsgraden en je kunt ook een speciale endless mode vrijspelen, mocht je niet genoeg kunnen krijgen van Oven Break.

DEEL DEZE POST

  • Facebook
  • Twitter
  • Myspace
  • Google Buzz
  • Reddit
  • Stumnleupon
  • Delicious
  • Digg

Reageren