Retro platformer Mos Speedrun nu gratis te downloaden

mosspeedrunlogo

Toen we in januari al berichtte dat Mos Speedrun uitgebracht was voor Android, verschenen al snel de eerste berichten dat deze game niet lekker draaide op veel smartphones zoals de Galaxy S2. Met de introductie van Android 4.0 (ICS) lijken echter de meeste problemen opgelost. Zo is Mos Speedrun nu te spelen op veel meer smartphones.

Om dit te vieren heeft de Schotse ontwikkelaar Physmo de prijs verlaagt naar gratis. Hierdoor is er eigenlijk geen reden om deze game niet te checken. In deze retro platformgame krijg je 25 verschillende levels voor je kiezen, welke je zo snel mogelijk moet zien te doorlopen. Alle voorgaande poging zullen je als een schaduw volgen, waardoor je kunt zien of je het sneller of slechter doet dan de vorige keren.

DEEL DEZE POST

  • Facebook
  • Twitter
  • Myspace
  • Google Buzz
  • Reddit
  • Stumnleupon
  • Delicious
  • Digg

Reageren