Paw Print Games brengt Wacky Rapids uit

wackyrapidslogo

Ontwikkelaar Paw Print Games, welke je kent van het door Gamevil uitgegeven Kami Retro, heeft hun laatste game stilletjes in de Play Store uitgebracht. In het nieuwe Wacky Rapids moet je met verschillende dieren zo snel mogelijk van een rivier zien te glijden. Dit doe je in verschillende rubberen en opgeblazen objecten, die je allemaal wel kent van het zwembad of vakantie.

De besturing gaat via tilt, waarbij je moet zorgen dat je alle obstakels in de rivier ontwijkt en alle powerups krijgt te pakken. Zo kun je de races over de rivier winnen, wat je weer toegang zal geven tot meer races en speelbare karakters. In totaal kun je met negen verschillende beesten de berg af racen, waar in 21 verschillende races de tegenstanders je zullen proberen te verslaan.

Uiteraard kun je geheel volgens de laatste trend ook alle vrij te spelen items kopen via ‘in-app purchases’, maar ook zonder geld uit te geven kun je sparen voor dat leuke opblaasbare varken. Wacky Rapids is afgelopen weekend verschenen en is gratis te downloaden.

DEEL DEZE POST

  • Facebook
  • Twitter
  • Myspace
  • Google Buzz
  • Reddit
  • Stumnleupon
  • Delicious
  • Digg

Reageren