Two Tribes brengt Swords & Soldiers nu ook naar de Play Store

swords&soldierslogo

Nadat een aantal weken geleden Swords & Soldiers verscheen in de tweede Humble Bundle voor Android, leek het een kwestie van tijd voor dat deze titel in de Play Store zou verschijnen. Iets wat nu dan ook gebeurd is, dankzij de Nederlandse uitgever Two Tribes. We vonden het stiekem al de leukste game uit de Humble Bundle, maar dankzij de gratis demo kan iedereen zien of deze game de lofzang waard is.

In deze side-scrolling tower defense game krijg je drie verschillende verhaallijnen voor je kiezen, waarin het uiteindelijk zaak is de andere kant van het speelveld te bereiken. Hier moet je dan het kasteel van je tegenstander met de grond gelijk maken. Hier komt een redelijke mate van strategie bij kijken, zeker wanneer de verschillende power-ups ten tonele komen. Domweg een groot leger bouwen zal je in ieder geval niet de eindoverwinning bezorgen.

Naast de verhaallijnen kun je ook de verschillende missies in een skirmish-mode spelen, waarbij je allerlei verschillende opties kunt instellen. Er is overigens een demo te downloaden, mocht je kennis willen maken met de humorvolle gameplay. De volledige versie is te downloaden voor €2,39.

DEEL DEZE POST

  • Facebook
  • Twitter
  • Myspace
  • Google Buzz
  • Reddit
  • Stumnleupon
  • Delicious
  • Digg

Reageren