Mini Motor Racing racet de Play Store binnen

minimotoracinglogo

Eind april werd bekend dat Mini Motor Racing met een aantal nieuwe functie richting Android kwam, en gisteren was het dan ook zo ver. Met de release brengt ontwikkelaar The Binary Mill een racegame met een benadering zoals we die kennen van Bang Bang Racing en Reckless Racing. Over verschillende, met komische inslag weergegeven, circuits kun je met een breed scala aan auto’s proberen de felbegeerde 1ste plaats te behalen.

De diverse auto’s kunnen geupgrade worden, zodat je de races (ook ‘s nachts en in gespiegelde richting) met een beter resultaat kunt beëindigen. Mocht het echter teveel moeite zijn om alles zelf te unlocken, dan kun je via in-app purchasing ook alles kopen. Dit is echter geen verplichting, je kunt zonder geld te spenderen alles prima uitspelen.

Grafisch gezien ziet de game er fraai uit, waardoor de game wel op de wat nieuwere en snellere toestellen beter zal draaien. Mini Motor Racing is sinds gisteren verkrijgbaar en is te koop voor €1,55.

DEEL DEZE POST

  • Facebook
  • Twitter
  • Myspace
  • Google Buzz
  • Reddit
  • Stumnleupon
  • Delicious
  • Digg

Reageren