Xbox Live titel Them Blockz nu voor Android

themblockzlogo

Na eerder al verschenen te zijn als Indie Game op Xbox Live, is de puzzelgame van Nederlandse bodem Them Blockz vandaag verschenen voor Android. Met deze release is de besturing en het aantal levels aangepakt, waardoor in totaal nu meer dan 48 puzzels op te lossen zijn.

De levels zijn verdeeld in verschillende werelden, die de moeilijkheidsgraad flink opschroeven. Je doel is om in zo weinig mogelijk stappen alle sterren te verzamelen en naar de uitgang te navigeren. Je pikt de sterren en sleutels voor de uitgang op, die dan aan je blijven plakken. De manier waarop is van belang, omdat je anders bepaalde gedeeltes van het levels niet doorkomt.

Daarnaast speelt de tijd waarin je de puzzel afrond ook mee voor je score, waardoor snel en slim handelen noodzakelijk is. Je kunt Them Blockz gratis downloaden via Google Play.

 

DEEL DEZE POST

  • Facebook
  • Twitter
  • Myspace
  • Google Buzz
  • Reddit
  • Stumnleupon
  • Delicious
  • Digg

Reageren