Nieuw artwork van Star Command

starcommandlogo

Deze simulatie game die zich afspeelt in de ruimte krijgt inspiratie van een flink aantal games waaronder Game Dev Story alsdus de ontwikkelaars. Het is je taak om je eigen ruimteschip te vergroten en te upgraden zodat je grotere en verder gelegen zonnestelsels kunt ontdekken.

De ontwikkeling van deze game is al een tijdje aan de gang en zo af en toe laat de ontwikkelaar nieuw materiaal zien om ons warm te houden. Men is al een aantal jaar bezig met het ontwikkelen aan deze game, maar pas het laatste half jaar heeft men deze grafische richtin gekozen.

Zoals je kunt zien zijn de graphics gebaseerd op 16-bit pixel games, maar zal de gameplay vrij diep gaan. Wanneer we dit zelf kunnen testen is nog niet bekend, een releasedatum is nog niet bekend gemaakt. Tot die tijd kunnen we het in ieder geval doen met onderstaand artwork wat op de Facebookpagina van Star Command verschenen is.

Screenshots


DEEL DEZE POST

  • Facebook
  • Twitter
  • Myspace
  • Google Buzz
  • Reddit
  • Stumnleupon
  • Delicious
  • Digg

Reageren