Guns ‘n Glory 2 aangekondigd door HandyGames

gunsnglory2logo

HandyGames heeft laten weten dat het werkt aan een tweede deel in de Guns ‘n Glory reeks. Waar de eerste game zich nog afspeelde in het wilde westen lijkt de nieuwe game een setting te krijgen in de Tweede Wereldoorlog.

Veel meer informatie is er op dit moment nog niet bekend, behalve dat de game ergens deze zomer zal uitkomen. Het eerste deel was een hele leuke tower defense game die dan ook zeer populair was. Verplaatsbare units en de leuke presentatie maakte dit tot één van de meest gedownloade games van HandyGames.

Hieronder de eerste screenshot die HandyGames op hun Facebook postte, waar je een klein stukje van de graphics kunt zien. We verwachten snel meer informatie over deze game.

DEEL DEZE POST

  • Facebook
  • Twitter
  • Myspace
  • Google Buzz
  • Reddit
  • Stumnleupon
  • Delicious
  • Digg

Reageren