Originele Angry Birds krijgt nieuwe update: Mine and Dine

angrybirdsupdatewhateverlogo

Met alle verschillende versies van Angry Birds op de markt is er eigenlijk niet echt een gebruik aan levels. Toch heeft Rovio weer een nieuwe update klaar staan voor de allereerste Angry Birds. Deze update zal Mine and Dine heten en zal zich ondergronds gaan afspelen.

Uiteraard zullen deze levels de bekende gameplay volgen, verwacht niks nieuws onder de zon. Je mag een level of 30 verwachten en de release van deze update komt er zeer binnenkort aan. Een precieze datum heeft Rovio nog niet vrijgegeven. Mocht je al levels al op drie sterren uitgespeeld hebben en echt niet kunnen wachten totdat deze update er is: hier zijn de eerste beelden:

DEEL DEZE POST

  • Facebook
  • Twitter
  • Myspace
  • Google Buzz
  • Reddit
  • Stumnleupon
  • Delicious
  • Digg

Reageren