Must-Have Games

De Must-Have Games-lijst is een collectie met games waarvan wij zeggen dat iedereen deze eigenlijk op zijn tablet of smartphone moet hebben. Mocht je nieuw zijn in de wereld van Androidgames dan zal deze lijst je zeker opweg helpen. Suggesties voor deze lijst zijn altijd welkom via de contactpagina.

Deze lijst zal regelmatig aangepast worden met nieuwe games waarvan wij denken dat iedereen die moet hebben.


Fruit Ninja (€0,83)

Bedien met je vinger een samuraizwaard wat fruit moet doorklieven. Maar pas op voor de bommen, die wil je juist niet raken. Ook moet je zorgen dat je geen fruit laat vallen. De actievolle Arcademode brengt prettige afwisseling. Behendigheid en timing zijn nodig in deze originele game, die je zult blijven spelen.

Downloaden

Cut The Rope (€0,69)

Zorg dat NomNom zijn beminde snoepje kan opeten. Dit die je door op slimme wijzen touwen door te knippen, bubbels kapot te prikken en lucht in de juiste richting te blazen. Veel uitdagende levels en een erg fraaie uitwerking maken Cut The Rope een absolute aanrader.

Downloaden

The Moron Test (€0,73)

Je krijgt elke keer dezelfde vragen voorgeschoteld en toch blijf je fouten maken. Dat is de kracht van The Moron Test, een quizgame die je telkens probeert je op het verkeerde been te zetten. Dit is de ideale game om vrienden en kennissen op een speelse manier te onderzoeken op hun intelligentie. 

Downloaden

Angry Birds (gratis)

Eén van de meest populaire games ooit, niet zonder reden. Hoewel het concept op dit moment redelijk uitgemolken wordt staat het origineel nog steeds als een huis. Dankzij de verschillende updates zijn er veel levels te spelen en het blijft toch een zeer makkelijk op te pakken game. Je smartphone is niet compleet zonder Angry Birds

Downloaden